BloggSverige 3 – ny bloggenkät

[In Swedish only]

UPPDATERAT 23.00, 2 jan 2008: Enkäten är nu stängd för nya respondenter, men de som påbörjat enkäten kan slutföra den. Det tog bara ett drygt dygn att samla in nästan 1000 deltagare och jag vill redan nu tacka alla som länkat till den och deltagit. Nu börjar analysarbetet. Stay tuned…

I maj 2005 genomförde jag den första stora svenska undersökningen av bloggare och bloggläsare, BloggSverige 1.0. Den följdes av en ny enkät 2006 som besvarades av ca 700 personer (rapporterna finns för nedladdning i högermarginalen på denna blogg). Nu är det dags för den tredje enkäten och den har ett lite bredare anslag mot även sociala medier. Nu behöver jag andra bloggares hjälp med att sprida information om enkäten.

Därför skulle jag vilja be så många som möjligt att:

1) fylla i enkäten genom att klicka på följande länk:
Klicka här för att fylla i enkäten.

2) om du har en egen blogg, lägga upp en text på din blogg i stil med följande:
Bloggen Media Culpa genomför sin tredje årliga undersökning av svenska bloggare och bloggläsare och behöver deltagare till sin enkät. Svara på enkäten genom att klicka på länken och uppmana gärna fler att delta: http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=xFqxvNv9gUDjibIiMju5qw_3d_3d

Enkäten tar bara ett par minuter och är helt anonym. Resultaten presenteras här inom kort. Är du inte redan prenumerant på Media Culpa så passa på att lägga till mitt RSS-flöde till dina prenumerationer, så att du inte missar när resultaten publiceras.

Lägg gärna till etiketten “bloggsverige3” till eventuella blogginlägg som rör enkäten.

Tack på förhand.

Tags: , , , , , . Ping.