BloggSverige 2 – dags för en ny bloggenkät

För ett år sedan genomförde jag den första stora svenska undersökningen av bloggare och bloggläsare, BloggSverige 1.0. Sedan dess har bloggvärlden utvecklats enormt och därför är det dags för en uppföljning. För att kunna överträffa förra årets 600 enkätsvar, behöver jag andra bloggares hjälp med att sprida information om enkäten.

Därför skulle jag vilja be så många som möjligt att:

1) fylla i enkäten genom att klicka på följande länk:
Klicka här för att fylla i enkäten.

2) om du har en egen blogg, lägga upp en text på din blogg i stil med följande:
Bloggen Media Culpa genomför sin andra undersökning av svenska bloggare och bloggläsare och behöver deltagare till sin enkät. Svara på enkäten genom att klicka på länken och uppmana gärna fler att delta: http://www.surveymonkey.com/s.asp?u=956142272223

Enkäten tar bara ett par minuter och är helt anonym. Resultaten presenteras här inom kort. Tack på förhand.

Uppdatering 30 juni kl 23:40. På drygt två dagar har vi fått in över 500 svar vilket är en fantastisk respons. Förhoppningsvis kan vi få in ett par hundra svar till över helgen så att vi får ett bra underlag att jobba med.