Svensk bloggläsar-undersökning

Det spekuleras mycket om vilka det är som bloggar och vilka som läser bloggar, men ingen vet egentligen säkert. Därför genomför jag nu den första svenska undersökningen av bloggläsare. Mitt mål är att få några hundra svar på enkäten så jag behöver andra bloggares hjälp med att sprida information om undersökningen.

Därför skulle jag vilja be så många som möjligt att:

1) fylla i enkäten genom att klicka på följande länk:
Klicka här för att fylla i enkäten.
2) om du har en egen blogg, lägga upp följande länk till undersökningen med en uppmaning till dina läsare att delta i den första svenska bloggläsarundersökningen: http://www.surveymonkey.com/s.asp?u=70638607448

Enkäten tar bara ett par minuter och är helt anonym. Resultaten presenteras här inom kort. Tack på förhand.

UPPDATERING: Av någon anledning började enkäten kräva lösenord. Det ska nu vara fixat och det är bara att fortsätta svara. Ju fler desto mer tillförlitlig blir undersökningen.