Linda Skugge starts blogging

Swedish tabloid Expressen starts five blogs by five columnists, among them Linda Skugge, recently quoted saying “I will not blog for free, not a chance“. Well, we interpreted that as she wouldn’t blog at all, which was wrong. Expressen pays her to write, now also in a blog. Here are the five blogs:

> PM Nilsson
> Cecilia Hagen
> Per Svensson
> Linda Skugge
> Ebba von Sydow

Oh, and then the usual housekeeping stuff: could you please get permalinks and list your RSS feeds, if there are any? UPDATE: Permalinks and RSS feeds added.

Link via Mymarkup.net.

Update: Another thing, there is not a single link from any of the blog posts. This sure looks a lot like a non-blog to me. And what’s up. With the. Short sentences?

Hagen: “Detta alltså, att blogga. Vad är det jag har gett mig in på? Skriva dagbok på nätet. Är det verkligen riktigt passande? Riktigt ödmjukt? En sorts enmansdokusåpa utan bilder. Big Mama. Eller Big Writer. Beronde [sic] på vad jag betraktar som min absoluta identitet. Börja blogga, sa dom. Det ligger i tiden. Nu är jag inte så oerhört i tiden, jag strävar inte ens efter att vara det.”

Svensson: “Jag tappar lusten för politisk satir. Dricker kaffe och äter släta bullar på Mäster Hans. Cyklar sedan till Folkets Park och lyssnar på Göran Persson. Grådiset lättar. Solen skiner. Det är vår.”

Skugge: “Själv är jag en non existing mom. Tilde väger 55 kilo och är 162 cm lång. Jag väger 52 kilo och är 173 lång. Jag vågar inte se mig i spegeln och jag vågar inte räkna ut mitt BMI.”