600 svar till blogg-enkäten

Minns någon bandet Ojj!600!? De lär ha tagit namnet efter ett mycket lågt arvode (alltså 600 kronor) efter en spelning. Kom att tänka på dem när jag har nu stängt insamlingen av enkätsvar i min bloggläsarundersökning. Totalt har 600 personer svarat, vilket är ett långt större antal respondenter än jag vågat hoppas på. Eftersom jag ska åka till London mot slutet av veckan hinner jag inte göra så mycket analysarbete de närmaste dagarna, räkna inte med någon sammanfattning förrän i inledningen av nästa vecka. Men som en liten teaser kan jag avslöja att kristdemokrater inte verkar ha upptäckt bloggar ännu. På frågan “Vilket parti skulle du rösta på om det var riksdagsval i Sverige idag?” svarade endast 0,8% av alla bloggläsare “kristdemokraterna”. Resten får ni vänta på ett litet tag till.

Uppdatering: Via mejl berättar Stig Vig om den riktiga bakgrunden till namnet Ojj!600, vilket alltså inte är den jag beskrivet ovan.